main_image
burger Šneci s bylinkovým máslem
main_image
burger Šneci s parmezánovou náplní
main_image
burger Ragú
main_image
burger Kaviár se zlatem
main_image
burger Snails with herb butter
main_image
burger Snails stuffed with parmesan
main_image
burger Ragout
main_image
burger Caviar with gold

Špíz se šneky, slaninou, sušenými švestkami a praženými mandlemi

6. 7. 2019

Na šest špízů budeme potřebovat

 

1 x sklenice šneci v bujonu

160g anglické slaniny

100g sušených švestek

100g mandlí

bílý pepř

 

Postup:

Šneky vyjmeme z ulit vidličkou na šneky nebo párátkem, krátce vysušíme pomocí ubrousku, dochutíme bílým pepřem (případně tmavým), balíme do nakrájených pásků slaniny, napichujeme na špíz a prokládáme sušenou švestkou. Následně restujeme na mírně rozpáleném oleji ze všech stran, posypeme praženými mandlemi, které si krátce opražíme na oleji. Doporučujeme bagetu s bylinkovým máslem, servírujeme a zdobíme dle naší fantazie.

Dobrou chuť.  

Děkujeme za Váš čas