main_image
burger Šneci s bylinkovým máslem
main_image
burger Šneci s parmezánovou náplní
main_image
burger Ragú
main_image
burger Kaviár se zlatem
main_image
burger Snails with herb butter
main_image
burger Snails stuffed with parmesan
main_image
burger Ragout
main_image
burger Caviar with gold

Smažení šneci se sezamem

7. 10. 2018

Na dvě porce budete potřebovat:

 

1 x sklenice šneci v bujonu

200 g strouhanky

1 x vejce

100 g hladké mouky

2 dl oleje na smažení

50 g sezamových semínek

 

Postup:

Šneky vyjmeme z ulit vidličkou na šneky, nebo párátkem, krátce vysušíme pomocí ubrousku, obalíme v trojobalu ve strouhance do které jsme si předem zamíchali sezamová semínka, smažíme do zlatova v rozehřátém oleji.

Servírujrme s citronem, kterým smažené šneky zakapeme a libovolným dresingem, nebo tatarskou omáčkou. 

Přílohy:

Rozpečená bageta, hranolky, bramborová kaše atd. 

 

Dobrou chuť

Děkujeme za Váš čas