Na dvě porce budete potřebovat:
1 x sklenice šneci v bujonu
200 g strouhanky
1 x vejce
100 g hladké mouky
2 dl oleje na smažení
50 g sezamových semínek

Postup:

Šneky vyjmeme z ulit vidličkou na šneky, nebo párátkem, krátce vysušíme pomocí ubrousku, obalíme v trojobalu ve strouhance do které jsme si předem zamíchali sezamová semínka, smažíme do zlatova v rozehřátém oleji.

Servírujeme s citronem, kterým smažené šneky zakapeme a libovolným dresingem, nebo tatarskou omáčkou. 

Přílohy:

Rozpečená bageta, hranolky, bramborová kaše atd. 

Dobrou chuť

5 komentářů

  1. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

  2. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *