Na dvě porce budete potřebovat:
1 x sklenice šneci v bujonu
200 g strouhanky
1 x vejce
100 g hladké mouky
2 dl oleje na smažení
50 g sezamových semínek
Postup:
Šneky vyjmeme z ulit vidličkou na šneky, nebo párátkem, krátce vysušíme pomocí ubrousku, obalíme v trojobalu ve strouhance do které jsme si předem zamíchali sezamová semínka, smažíme do zlatova v rozehřátém oleji.
Servírujeme s citronem, kterým smažené šneky zakapeme a libovolným dresingem, nebo tatarskou omáčkou.
Přílohy:
Rozpečená bageta, hranolky, bramborová kaše atd.
Dobrou chuť
Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!
Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.
Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?
Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.
Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.